Skip links

Responsible Disclosure

AppOne en (digitale) veiligheid.

Het beveiligen van onze diensten en producten heeft topprioriteit binnen ons bedrijf. Tijdens het ontwikkelen houden we optimaal rekening hiermee om ervoor te zorgen dat de kans op zwakheden en/of datalekken zo klein mogelijk worden. Ditzelfde geldt voor onze internet services en de servers zelf. Elke dag weer zetten wij ons in om de beveiliging optimaal te houden. Ondanks alle effort die we in de beveiliging van onze systemen steken, kunnen er nog steeds kwetsbaarheden in onze systemen aanwezig zijn.

Heb je de juiste vaardigheden en zwakke plekken in onze systemen kunnen ontdekken? Je kunt ons helpen door deze problemen ons het melden. Op die manier kunnen we de veiligheid en betrouwbaarheid van onze systemen verbeteren.

Wij zullen je bevinding(en) onderzoeken. Binnen twee werkdagen ontvang je een e-mail met een eerste reactie. Het is echter mogelijk dat er een vertraging ontstaat bij het beantwoorden van je bevinding(en) als gevolg van werkdruk, feestdagen of vakantie.

Let op: Maak het probleem niet publiek voordat we het opgelost hebben anders wordt u uitgesloten en van de beloning. In plaats daarvan, praat met onze experts en geef hen de tijd het probleem op te lossen

Houd je aan de regels.

Houd je aan de volgende regels wanneer je een kwetsbaarheid vindt;

Waar is deze regeling NIET voor bedoeld?

Beloningsbeleid.

Wij weten dat het fijn is om een zakcentje te verdienen. Om deze reden belonen wij je graag wanneer je zo eerlijk bent om een (kritiek) lek aan ons door te geven. Onze beloningen verschillende in hoogte aan de hand van de ernst van het lek.

De volgende cases zijn uitgesloten van een beloning;

Wij zullen de hoogte van de beloning bepalen, daarover is discussie voeren nutteloos. Uitbetalingen zullen geschieden per bankoverschrijving (IBAN) of een PayPal account. Voor dat laatste is vereist dat je account geverifieerd is en Euro’s kan ontvangen.

Melding maken.

Maak een melding door te mailen naar security[at]appone.nl. Begin het onderwerp van je mail met "Responsible Disclosure" en verstuur de bijlages bij voorkeur versleuteld. Indien je een cloud dienst gebruikt, zoals Google Drive, zorg ervoor dat de bestanden met een wachtwoord beveiligd zijn.

Wij gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Lees erover in onze Privacy Policy.