Applicaties die je overal
kunt openen, vol functionaliteiten.

Applicaties die je overal
kunt openen, vol functionaliteiten.

Overal en altijd benaderbaar.

Door je applicaties naar de cloud te verplaatsen ben je niet langer gebonden aan systeemvereisten. Het enige wat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Uiteraard treffen wij de benodigde maatregelen om onbevoegde buiten de deur te houden.

Maak verbinding met andere systemen en applicaties.

Door het implementeren of beschikbaar stellen van APIs kun je de webapplicatie koppelen aan andere (sub-)systemen of apps. Wij helpen je graag met het uitdenken van deze mogelijkheden.

Ter inspiratie:
Pathé Tuschinski Logesysteem.

Pathé Tuschinski is het een na oudste theater van de bioscoopketen en onderscheidt zich van de andere theaters met de unieke grote zaal. De zaal heeft niet alleen ‘normale’ zitplaatsen, maar ook loges, een vip-balkon en een tweede balkon.

Voor de loges heeft AppOne een nieuwe manier van werken ontwikkelt. Dit geldt zowel voor de hulpmiddelen als hoe de dienst in zijn werk gaat.

Met behulp van een iPod met bijbehorende applicatie kunnen medewerker de bestelling van de bezoekers invoeren en direct richting het buffet verzenden. In het buffet ligt een iPad met ook daarop een speciale applicatie. De bestellingen komen daarop binnen waarnaar een medewerker dit netjes kan klaarzetten op dienbladen.

Aan het eind van de dag worden de dag afgesloten en kan er in het webportaal een rapport worden uitgedraaid om te verwerken in de voorraad. Daarnaast kunnen managers gebruikers en producten toevoegen of verwijderen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Plan een vrijblijvende brainstorm.

Maak een afspraak
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Plan een vrijblijvende brainstorm.