Skip links

Au Revoir 2016, Hello 2017!

2016 zit er bijnaaaa op, nog slechts iets meer dan een week te gaan. Daarom gaan wij even snel, net als al die andere, even terugkijken op 2016. Eerlijk is eerlijk; we zijn niet zo groot als Apple of Google, maar we zijn wel net zo trots op de dingen die we bereikt hebben;

 • Grote upgrade Ctrlbase
  Ctrlbase was een van de eerste grote apps die wij, voor CBA-Europe BV, publiekelijk uitbrachten. Na ruim drie jaar werd het wel eens tijd een grote upgrade. De apps zijn volledig opnieuw gebouwd en voorzien van een nieuw design. Daarnaast hebben wij een paar dagen terug nog de mogelijkheid tot het balansen van de voorraad toegevoegd.
 • Media-aandacht voor Schuldenwisser
  Ondanks dat wij de app Schuldenwisser niet hebben bedacht maar Ronald Etman zijn we toch een beetje trots hierop. De app is meerdere malen in de media gekomen, zoals op Omroep West.
 • AppOne lanceert order-systeem voor Pathé
  Misschien wel hetgeen waar we het meest trots op zijn. Samen met Pathé hebben we een systeem ontwikkeld om te gebruiken in de loges van Tuschinski. Het systeem is volledig gebouwd in samenspraak met de medewerkers die het systeem dienen te gebruiken. Inmiddels is het systeem uit de pilot-/beta-fase en staat de eerst grote uitdaging te wachten: Kerst. Benieuwd naar screenshots of de werking? Check ons portfolio.

Zo, dat was de terugkijk! Nu even kijken naar 2017, wat staat er op het programma;

 • Nieuwe visie en tone-of-voice
  Zoals je misschien hebt gemerkt zijn we druk bezig met AppOne vernieuwen. Wij zijn een jong bedrijf met jonge mensen en dat moet meer geuit worden. Daarom gaan we over van meer formeel naar informeer, meer ‘je’ in plaats van ‘u’. Alles zou wat vlotter worden en energieker, iets wat wij ook zijn 🙂
 • 5 jaar AppOne!
  Je zou het bijna vergeten, maar op 12 januari 2012 zag AppOne het levenslicht. We bestaan dus bijna 5 jaar en dat gaan we maar eens goed vieren!
 • Mijn AppOne 4.0
  Achter de schermen zijn wij druk aan het bouwen van de nieuwe versie van Mijn AppOne, 4.0! Het systeem zal compleet vanaf de grond af opnieuw worden gebouwd en dat is met een reden. Het portaal zal zich niet alleen nog richten op onze klanten, maar ook ons personeel en gebruikers van de diverse apps en systemen. En vooral dat laatste wordt interessant! Klanten zijn al bekend met de Bug Reporter in Mijn AppOne, maar deze dienst zal voor iedereen beschikbaar komen zodat bugs sneller gevonden worden. Meer info volgt later als de ontwikkeling vordert.

 

Zo hehe, wat een bericht. Rest ons nog om je een fanatische kerst en een gezond&gelukkig 2017 te wensen, proost!

Wij gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Lees erover in onze Privacy Policy.