Skip links

Het begon allemaal vandaag, 5 jaar geleden…

5 jaar geleden liep ik de Kamer van Koophandel binnen om AppOne te registreren als onderneming. De reden hiervoor: een appje gemaakt te hebben waar “ze me wel een vergoeding voor wilde geven”. Iets wat alleen maar kon met een factuur. Op dat moment had ik niet gedacht om dit bericht 5 jaar laten kunnen schrijven.

AppOne is inmiddels hard aan het groeien. Niet alleen in het aantal klanten en apps, maar ook in kennis. Achter de schermen wordt daarom ook hard gewerkt om AppOne elke dag een beetje beter te maken, want we leren nog elke dag!

Wat maar weinig mensen weten is dat AppOne bestaat uit gedreven mensen die nog studeren. “Zijn jullie nog studenten?” vragen veel mensen verbaast. Hier geef ik vaak hetzelfde antwoord op: Ja, dat zijn wij. Mooi toch?!

2017 is een jaar waarin wij veel gaan veranderen. Ons klantenportaal, Mijn AppOne, zal een flinke upgrade ondergaan. Daarnaast gaan wij anders communiceren en meer diensten aanbieden. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de All-in-One oplossingen die wij sinds kort aanbieden. Ook zullen we dit jaar het een en ander gaan voorbereiden voor 2018. Wat dat gaat inhouden houden we nog even spannend.

Deze mailing is niet alleen bedoeld om het een en ander te vertellen over het verleden en over de toekomst. Ik wil dit moment ook aangrijpen om jou te bedanken. Dankzij jou hebben we überhaupt de 5 jaar gehaald en kunnen we gaan bouwen aan de toekomst. Daarom: BEDANKT!

Tot snel,

Rick de Jong
Director AppOne

Wij gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Lees erover in onze Privacy Policy.