Skip links

3, 2, 1… Happy New Year!

Nog even en we tellen af naar 2018. Daarmee komt het eerst jubileum jaar van AppOne ten einde. In 2017 bestond AppOne vijf jaar en dat hebben we gevierd! Daarnaast was 2017 het jaar van investeringen en innovatie.

Eigen servers
Sinds januari van het afgelopen jaar maakt AppOne gebruik van eigen servers. Dit brengt meer verantwoordelijkheid, maar ook meer mogelijkheden om zelf toe te passen.

Mijn AppOne 4 & Publieke Bug Reporter
Afgelopen zomer lanceerde wij een compleet nieuwe versie van ons centrale portaal; Mijn AppOne. Hiermee maken we het voor onze klanten nog makkelijk om zaken te regelen, wij te houden en aan te passen. Dat stukje nazorg vinden wij belangrijk, het houdt immers niet op wanneer je app(s) in de store staat. Daarnaast is het de eerste versie met een publieke bug reporter. Hiermee kunnen gebruiken van apps ook bugs aandragen.

FileOfficer aangekondigd
Misschien heb je het voorbij zien komen, of misschien niet :-), maar AppOne heeft een nieuwe dienst aangekondigd: FileOfficer! Met FileOfficer wordt het mogelijk om bestanden aangetekend naar collega’s, vrienden, familie en ieder ander te sturen. Deze dienst, met meer informatie, wordt in de eerste helft van 2018 gelanceerd. Stay tuned!

Natuurlijk hebben wij nog veeeeeeel meer gedaan het afgelopen jaar en daar ga je binnenkort het een en ander over horen!

Voor nu een ongelofelijk leuk, maar vooral gezond 2018!

Wij gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Lees erover in onze Privacy Policy.