Skip links

iOS 8, iPhone 6 (Plus), ApplePay & AppleWatch

Afgelopen avond, 9 september, heeft Apple een media-event gehouden om nieuwe producten te presenteren. In dit artikel lichten wij de belangrijkste punten uit.


iOS 8

Op het WWDC kondigde Apple iOS 8 al aan. Vandaag werd echter een precieze releasedatum bekend gemaakt. 17 september zal Apple iOS 8 beschikbaar stellen voor het grote publiek. Deze nieuwe release van iOS brengt veel nieuwe features met zich mee die ook interessant kan zijn voor uw (toekomstige) app.

Zoals gebruikelijk zal AppOne Live Support de avond van 17 september beschikbaar zijn voor vragen over het updaten naar iOS 8. Dit is voor zowel klanten, als niet-klanten.

 

 

 

iPhone 6 (Plus)

De nieuwe versie van de iPhone werd aangekondigd. Deze nieuwe versie heeft 2 varianten; de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus. Beiden modellen hebben een groter beeldscherm gekregen in vergelijking met de iPhone 5(S/C). De iPhone 6 heeft 4,7 inch scherm, terwijl zijn broertje (de iPhone 6 Plus) een beeldscherm heeft van 5,5 inches.

Naast een verbeterde camera, bevat de iPhone 6 (Plus) een NFC-chip, wat draadloos betalen mogelijk maakt (zie ApplePay).

[button color=”orange” href=”http:https://www.appone.nlwww.apple.com/nl/iphone-6/” newwindow=”true” size=”small” align=”center”]Meer over iPhone 6[/button]

 

 


ApplePay

Met ApplePay kun je (nog niet in Nederland) betalen met iPhone door deze simpelweg bij het speciale pin apparaat te houden en je vingerafdruk te scannen. Naast fysieke aankopen in winkels, kun je er ook in webwinkels en Apps mee gaan betalen.

Je creditcard koppel je aan Passbooks zodat de iPhone weet waarmee je wilt gaan betalen.

 

[button color=”orange” href=”http:https://www.appone.nlwww.apple.com/apple-pay/” newwindow=”true” size=”small” align=”center”]Meer over ApplePay[/button]

 

 

 

 

 


AppleWatch

Misschien wel de interessantste aankondiging van de avond; de AppleWatch.

De smartwatch van Apple, die begin 2015 op de markt komt, kan naar standaard horloge-functies ook apps draaien, wat het een nieuw interessant platform voor ontwikkelaars maakt.

De AppleWatch vereist een iPhone 5 of later om te kunnen werken. Zonder iPhone is het apparaat onbruikbaar.

[button color=”orange” href=”http:https://www.appone.nlwww.apple.com/watch/” newwindow=”true” size=”small” align=”center”]Meer over AppleWatch[/button]

Wij gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Lees erover in onze Privacy Policy.